January 28, 2014

Így ne felejtsd el az évfordulódat! :)

 A "The Remember Ring™" néven futó karikagyűrű konstrukció a férfiak gyenge pontjára alapozik, lévén ők azok, akik nem igazán tudják fejben tartani a fontosabb dátumokat, mint amilyen például egy házassági évforduló.

A gyűrű ún. HotSpot™ technológiát használ ahhoz, hogy emlékeztesse viselőjét arra, hogy eljött ismét az a nap az évben. Az ominózus nap előtt 24 órával a gyűrű felmelegszik 48 °C fokra 10 másodpercig, és így tesz minden órában a nap folyamán. Elég meleg ahhoz, hogy kellemetlen legyen, de azért nem olyan meleg, hogy megégessen - egyszóval lehetetlen figyelmen kívül hagyni!

A dolog ötletgazdája, Thom Ketmann, 4 éve házas, és mint mondja, így már végre nem tudja elfelejteni az évfordulójukat. Felesége egyetért: "Először elég mérges voltam, mondván minek van szüksége egy ilyen hülye kütyüre, hogy figyelmeztesse? Aztán eszembe jutott, milyen mérges voltam, amikor elfelejtette a születésnapomat. Többé nem fog előfordulni."

Nincs szükéség karbantartásra sem, a gyűrű apró sorbakapcsolt hőelemeket használ, amik a kézmeleget átkonvertálják elektromossággá, ezzel feltöltve tartva az elemet, és a microchip órát folyamatosan működtetik.

Néhány lelkes rajongó kettőt is hord. "Igazából egy van, a másikat a feleségemtől kaptam. Évforduló és születésnap, bébi!" Állítása szerint "Olyan mint egy fegyver: jobb ha van, és nincs rá szükség, mintha szükség lenne rá, de nincs."
A gyűrűk 7 féle stílusban kaphatók, víz-és ütésállóak, és 14 K aranyból készülnek, örök garanciával.


{via}

No comments :