January 06, 2014

Eljegyzési gyűrű mustra: mit kaptak a hírességek?

Nézzünk körül egy kicsit a nagy hollywoodi színésznők között, kinek milyen eljegyzési gyűrű jutott sanyarú osztályrészül. :)

A szépséges Olivia Wilde kezét egy igen különleges darabbal lepte meg barátja, a középső gyémántot smaragdzöld színű kisebb gyémántok fogják körbe a sárgaarany gyűrűben, egy kis retro feeling vegyül a modern stílusba.



Beyoncé ebben a lélegzetelállító 18 carat-os, teljesen hibátlan smaragd csiszolású gyémántos gyűrűben tündököl, amelynek értéke több, mint 5 millió dollárra becsült. (Kár, hogy ennek a csiszolási formának semmi tüze nincs..)




Carrie Underwood eljegyzési gyűrűjében egy hatalmas, briliáns csiszolású sárga gyémánt tündököl, körülvéve apróbb gyémántokkal - a mellett lévő jeggyűrű szinte el is veszik mellette. A középső kő kb. 5 carat-os.




Emily Blunt egy igazán ízléses gyűrűt kapott szerelmétől - a 3 carat-os briliáns csiszolású középső kő baguette csiszolású gyémántokkal van kiemelve, mellette pedig a pavé foglalású jeggyűrűje igazán gyönyörű összhatást eredményez.



Tia Mowry nem fél a csillogástól: platina eljegyzési gyűrűje mellett további 3 körbeköves karikagyűrű sorakozik.



Halle Berry gyűrűjében egy csodaszép kolumbiai smaragd van, két gyémánttal közrefogva. Állítólag felirat helyett kódokat és szimbólumokat vésetett bele titokzatosan a vőlegénye, amik jelentését csak a viselője tudja..



Jennifer Aniston gyűrűjében megközelítő becslések szerint egy smaragd csiszolású 8 carat-os gyémánt van, aminek értéke kb. 500.000 dollár, és Aniston igen büszkén is hordja.




Elizabeth Hurley platina gyűrűje a brit hagyományok szerint kék zafírt rejt a két triliáns csiszolású gyémánt között - a zafírok ugyanis a brit királyság kedvenc drágakövei.





Natalie Portman egy Jamie Wolf ihletésű gyűrűben pompázhat kedvese jóvoltából.




Angelina Jolie gyűrűje - Brad Pitt közel egy évig dolgozott Robert Procop ékszerésszel a gyűrű design-ján. A középső nagy kő mellett a "kisebbek" teljesen körbefogják Angelina ujját.




Sofia Vergara - A Modern Family sztárjának kezét barátja a mexikói útjuk alatt kérte meg ezzel a 8 carat-os szépséggel a 40. születésnapján. Később igazán szerényen így nyilatkozott: " Ez maga a tökéletesség. Ha nagyobb lenne, hordhatatlan lenne. De ha kisebb lenne, akkor nem tetszene."




Kate Middleton gyűrűje - William herceg édesanyja, a késői Diana hercegnő volt az első, aki ujján viselte ezt a hatalmas kék zafíros gyémánt gyűrűt. Ma kétségkívül ez a leghíresebb családi örökségű eljegyzési gyűrű a világon.




{via: brides.com}